PODCASTY Radio Gdańsk
  • KATEGORIE
    • GOSPODARKA
    • HOBBY
    • INNE / ARCHIWUM
    • KULTURA
    • LUDZIE
    • NAUKA I ZDROWIE
    • PUBLICYSTYKA
    • REGION
    • REPORTAŻ I DOKUMENT
    • SPORT
  • SERIE
Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Pokaż wszystko
  • KATEGORIE
    • GOSPODARKA
    • HOBBY
    • INNE / ARCHIWUM
    • KULTURA
    • LUDZIE
    • NAUKA I ZDROWIE
    • PUBLICYSTYKA
    • REGION
    • REPORTAŻ I DOKUMENT
    • SPORT
  • SERIE
Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Pokaż wszystko
PODCASTY Radio Gdańsk
Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Pokaż wszystko
Jak zrobić bigos z rybą? Zdradza Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich

Jak zrobić bigos z rybą? Zdradza Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich

2024-12-22
w HOBBY
Odtwarzaj
Share on FacebookShare on Twitter

Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich Krzysztof Szulborski w audycji „Facet na luzie” opowiedział Sławkowi Siezieniewskiemu o tym, jak wyglądała gastronomia w PRL-u i czego dziś powinni się uczyć kucharze.

Poznaliśmy też nowe zawody, takie jak monokucharz i kucharz pudełkowy. W audycji mowa jest również o najbardziej niedocenianych produktach i o tym jak zrobić bigos z…. rybą na Wigilię.

Posłuchaj:

https://radiogdansk.pl/wp-content/uploads/2024/12/20241222-Facet-na-luzie.mp3

ua

Tagi: gotowanieKrzysztof SzulborskiSławomir Siezieniewski

© 2025 Radio Gdańsk

Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Pokaż wszystko
  • Purchase JNews
  • Pre-sale Question
  • Support Forum
  • Back to Landing Page

© 2025 Radio Gdańsk

-
00:00
00:00

Kolejka odtwarzania

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00