PODCASTY Radio Gdańsk
  • KATEGORIE
    • GOSPODARKA
    • HOBBY
    • INNE / ARCHIWUM
    • KULTURA
    • LUDZIE
    • NAUKA I ZDROWIE
    • PUBLICYSTYKA
    • REGION
    • REPORTAŻ I DOKUMENT
    • SPORT
  • SERIE
Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Pokaż wszystko
  • KATEGORIE
    • GOSPODARKA
    • HOBBY
    • INNE / ARCHIWUM
    • KULTURA
    • LUDZIE
    • NAUKA I ZDROWIE
    • PUBLICYSTYKA
    • REGION
    • REPORTAŻ I DOKUMENT
    • SPORT
  • SERIE
Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Pokaż wszystko
PODCASTY Radio Gdańsk
Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Pokaż wszystko
Czułość do świata i natury nadaje smak temu co mamy w garnku i odwrotnie

Czułość do świata i natury nadaje smak temu co mamy w garnku i odwrotnie

2019-06-22
w HOBBY
Share on FacebookShare on Twitter

Mikołaj Bator z Zakwasowni to podróżnik kulinarny. Propaguje kuchnię roślinną, dobrą dla zdrowia i przyjazną dla natury. – To kuchnia prosta, skromna i zdrowa – zachwala nasz gość. Ludzie powinni mieć wrażliwość i czułość dla siebie, zwierząt i środowiska, ta energia przenosi się na smak dania. Kuchnia mięsna ogromnie obciąża środowisko, w miarę możliwości powiśmy od niej odchodzić.
Warto też posłuchać audycji o Zakwasowni – firmie rodzinnej, którą tworzy z najbliższymi Mikołaj Bator.

/audio/dok3/eko-bator.mp3
 
Tagi: ekologia

© 2025 Radio Gdańsk

Nie znaleźliśmy żadnych wyników
Pokaż wszystko
  • Purchase JNews
  • Pre-sale Question
  • Support Forum
  • Back to Landing Page

© 2025 Radio Gdańsk

-
00:00
00:00

Kolejka odtwarzania

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00